Wat wij doen

Een zonnestroom-installatie geheel op maat

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. U bespaart hiermee flink op uw jaarlijkse energierekening. Goed voor u en voor het milieu.

Naar zonnepanelen

Groene stroom met een kleine windmolen

Kleine windturbines wekken door middel van de wind elektriciteit op. Hierbij komen er geen stoffen vrij die schadelijk zijn voor het milieu.

Naar windenergie

Energiezuinige verlichting

LED-verlichting geeft u de mogelijkheid om uw huis energiezuinig te verlichten. Een LED-lamp verbruikt weinig energie, heeft een lange levensduur en levert een bijdrage aan het milieu.

Naar LED-verlichting

Asbest eraf, zonnepanelen erop

Heeft u een loods, stal, kantoor of schuur waarin asbest verwerkt zit? U kunt deze asbestvrij laten maken en tegelijkertijd zonnepanelen aanschaffen, mét subsidieregeling.

asbest en panelen

Optimaal rendement uit uw zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen vies worden door invloeden van buitenaf. Voor behoud van uw rendement is het daarom belangrijk de zonnepanelen één keer per jaar schoon te laten maken en uw gehele
zonnestroom-installatie te laten controleren.

Naar onderhoud

Duurzaam warm water

Een zonneboiler maakt gebruik van de warmte van de zon om kraanwater te verwarmen. U kunt tot wel 50% besparen op de kosten van warm water en tegelijkertijd uw CO2-uitstoot verminderen.

Naar zonneboilers