Windenergie

 • Zelf stroom opwekken met wind

  Een kleinschalige windturbine op het dak van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand levert rechtstreeks energie op. De stroom kan ook aan het elektriciteitsnet worden geleverd en biedt vele voordelen voor u als particulier en/of bedrijf . Vooral bij (hoge) woningcomplexen en bedrijfspanden op een industrieterrein is deze duurzame energie-optie erg interessant.

  Er is relatief weinig ruimte nodig om een windmolen te plaatsen en de opbrengsten zijn fenomenaal. OnsGroen past deze vorm van duurzame energie graag toe bij u bedrijf, woning of appartementencomplex. Op deze manier kunt u op een duurzame schone manier energie opwekken en tegelijkertijd uw klanten laten zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

 • Ontwikkelingen particuliere markt

  Enkele gemeenten bekijken op welke wijze ze een vergunningenbeleid moeten opzetten voor windturbines op en rond woningen. OnsGroen biedt kleine windturbines die geschikt zijn voor toepassing op of nabij individuele woningen.

  Mogelijkheden

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van windenergie bij u thuis en/of bij uw bedrijf? Neem direct contact op en wij helpen u graag verder. Vul voor een vrijblijvend adviesgesprek het formulier in en wij nemen contact met u op.

  Neem contact op