Offertes

 • Het aanvragen van offertes via internet is erg populair geworden de afgelopen jaren. OnsGroen biedt ook de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een online offerte aan te vragen.

  Op maat afgestemd

  OnsGroen geeft de voorkeur om geheel gratis en vrijblijvend langs te komen voor een op maat gemaakte offerte. Dit komt omdat elk dak anders is en er vele mogelijkheden zijn tot het kopen van zonnepanelen, LED-verlichting, windmolens en / of zonneboilers. Het is belangrijk om voor de juiste materialen en professionele montage te kiezen om zo een hoog rendement uit uw installatie te halen.

  – Het aanvragen van offertes is gratis en kost slechts enkele minuten
  – Geheel vrijblijvend komt er een adviseur van OnsGroen langs voor een adviesgesprek
  – Binnen twee werkdagen kunt u een offerte op maat verwachten

  offerte zonnepanelen
  offerte zonneboiler

 • Offerte aanvraag in stappen

  STAP 1 Informatie

  Elke woning en ieder bedrijf is uniek, dus beginnen we allereerst uw energie behoeften en de doelstellingen van het project vast te stellen. We zullen uw verbruik van de laatste jaren bekijken. Uw adres hebben we nodig zodat we uw dak en de blootstelling aan de zon kunnen evalueren met ons calculatie programma. De verzamelde gegevens zullen als basis dienen voor ons adviesgesprek.

  STAP 2 Persoonlijk en gratis adviesgesprek op locatie

  OnsGroen belt u om een afspraak te maken en komt op de desbetreffende locatie langs voor een adviesgesprek. Hierdoor is een offerte op maat mogelijk.

  STAP 3 Offerte op maat

  Binnen twee werkdagen ontvangt u van OnsGroen een offerte op maat inclusief volledige installatie en financiële analyse.

  STAP 4 Ontwerp en planning

  Gaat u akkoord met de offerte op maat? Dan gaat OnsGroen direct aan de slag. Een kwalitatief hoge uitvoering begint namelijk met een goed ontwerp. OnsGroen maakt een aangepast ontwerp van uw (elektrische) behoeften. Wanneer het ontwerp klaar is plannen we een afspraak in.

  STAP 5 Installatie en oplevering

  Bent u tevreden met het werk dat OnsGroen heeft afgeleverd? Dan zijn wij ook pas tevreden. Wij geloven namelijk in kwaliteit en niet in kwantiteit.