• Traditionele panelen met bewezen kwaliteit

  OnsGroen levert en installeert zonnepaneel installaties met o.a. de monokristal zonnepanelen van Winaico. Winaico produceert kwalitatief sterke zonnepanelen. Naast dat de panelen cost-efficiƫnt zijn, voldoen ze ook aan de hoogste kwaliteit eisen. De Full black zonnepanelen hebben een piekvermogen van 260W en de performance zonnepanelen hebben een vermogen van 280W.

  De frames zijn dubbelwandig uitgevoerd waardoor de mechanische stress door temperatuurwisselingen of windbelastingen perfect opgevangen worden. Winaico gebruik alleen de beste high-efficiency cellen met de minst mogelijke variatie. Het glaswerk wordt met M3 adhesive tape in het aluminium frame gemonteerd. Hierdoor wordt de beste afdichting gewaarborgd die bestand is tegen hitte, UV-licht en amoniak.

 • winaico zonnepanelen
 • Fabrieksgarantie en all risk verzekerd als extra service

  De Europese fabrieksgarantie van de zonnepanelen is 12 jaar. De zonnepanelen hebben 25 jaar vermogensgarantie. Na 10 jaar ligt het piekvermogen op 90% en na 25 jaar op 80.2%. Daarnaast biedt Winaico als extra service een 2 jaar all-risk op de volledige zonnepanelen installatie, dus op de zonnepanelen, omvormer, montage materiaal, bekabeling en de installatie werkzaamheden. De zonnepanelen hebben de volgende certificaten: ISO 9001, ISO 14001, TUV, IEC 61215, IEC 61730.

 • Video met indruk productieproces bij de Winaico fabrieken.

Informatie bladen

 • winaico wsp polycristalline
  WINAICO WST series polycrystalline
  Alle informatie over de WST polycrystalline serie.
 • WINAICO WSP series monocrystalline
  WINAICO WSP series monocrystalline
  Alle informatie over de WSP monocrystalline serie.
 • winaico wsp-perc series monocrystalline
  WINAICO WSP PERC series
  Alle informatie over de WSP-PERC monocrystalline serie.

offerte zonnepanelen