Rabobank stimuleert aanschaf zonnepanelen door agrariërs  • IMG_9353
  • GRONINGEN – Zonnepanelen zijn tegenwoordig erg rendabel en je ziet ze steeds meer. Er zijn ook steeds meer agrariërs die overgaan tot aanschaf van zonnepanelen. De Rabobank is nu met een speciale financieringsmogelijkheid gekomen om agrariërs aan te moedigen om hun bedrijf te verduurzamen door zonnepanelen aan te schaffen.

    Verduurzamen agrarische sector

    Rabobank helpt agrarisch ondernemers met het financieren van hun zonnepanelen tegen een extra rentekorting voor een periode van vijf jaar. Agrarische ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een extra rentekorting op de Rabo Groenfinanciering. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. De Rabobank stimuleert de agrarische sector te verduurzamen.

  • Daarom moedigt de Rabobank agrariërs aan om de energiebehoefte in te vullen met zonne-energie die vele jaren mee gaat. De nieuwste generatie zonnepanelen die OnsGroen tevens ook levert gaan met gemak 30 tot 35 jaar mee. De aanschaf van zonnepanelen voor agrariërs kan mogelijk interessant zijn met een groene lening. Agrariërs die zonnepanelen op hun schuur of in het weiland willen plaatsen, kunnen in aanmerking komen voor een extra rentekorting van 0,3% op de Rabo Groenfinanciering. Op veel agrarisch terreinen staan nog diverse gebouwen waarin asbest is verwerkt. Het is mogelijk om uw stal, loods, schuur of kantoor asbestvrij te maken en tegelijkertijd zonnepanelen aan te schaffen. Vanuit de overheid en provincies worden er subsidies gegeven voor asbest verwijdering. De kosten van asbestsanering kunnen helaas niet worden gefinancierd vanuit een Rabo  Groenfinanciering.
  • Vanuit de overheid en provincies worden er subsidies gegeven voor asbest verwijdering. De kosten van asbestsanering kunnen helaas niet worden gefinancierd vanuit een Rabo  Groenfinanciering. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de Groenfinanciering? Neem dan contact op via uw lokale Rabobank.

    Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de diensten en producten van OnsGroen? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 4014 636, stuur een e-mail naar info@onsgroen.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan.